CREEAZA-TI PROPRIA POVESTE ALATURI DE VINUL PREFERAT.

 Fii mai presus decat o simpla iesire la restaurant! Fii original si impresioneaza prin unicitate. Vinul nu este doar o bautura, ci este o declaratie de admiratie. Fie ca o faci pentru persoana iubita, pentru un membru al familiei sau pentru un prieten vechi, ea trebuie sa fie insotita de un mesaj puternic, dar mai ales original. Wine and Story iti pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru a crea un cadou unic pentru acea persoana speciala. Sa nu uitam ca primul a fost cuvantul, dar mai ales ca vinul este licoarea care creeaza pasiuni trainice.

Avem o veste foarte buna pentru tine: De cate ori nu ai fost invitat undeva sau de cate ori nu ai invitat pe cineva  la tine si primul lucru la care te-ai gandit a fost ce vin sa alegi?

Wine and Story inseamna vin si poveste, iar tu, acum, ai privilegiul de a savura un vin alaturi de cineva drag, si in acelasi timp de a-i exprima povestea care va leaga.

Iti punem la dispozitie vinuri rare cu mesaje originale. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui pentru ce ai nevoie de acel vin special. De restul ne vom ocupa noi. Pentru inspiratie, te rugam sa vizitezi pagina noastra de vinuri personalizate.